ROOF NEW ROVER

ROOF Rover Uni Matzwart 

 

Dit innoverende model is weer het zoveelste bewijs dat Claude Morin zich niets aantrekt van wat er al was. Hij heeft altijd weer de drang om te vernieuwen. Vele fabrikanten volgen ROOF met wisselend succes. Het is altijd weer een compliment als er een kopie op de markt komt. Maar onthoud: Een kopie is altijd minder dan het origineel.

De buitenschaal van de helm is gemaakt van Glasfiber versterkt met Carbon. Deze motorhelm heeft een aerodynamisch Panorama vizier. De gebruiker zal een weldadige rust ervaren tijdens het rijden. Het valt niet op, maar de buitenschaal heeft een heel klein slim ingebouwd randje tegen de laagstaande zon.

De kinband heeft een MicroLock sluiting. Dat werkt snel en is nauwkeurig af te stellen. De voering is uitneembaar en kan worden gereinigd. De slimme Venturi ventilatie zorgt ervoor dat je ook in de zomer het hoofd koel kunt houden. Deze ROOF ROVER motorhelm heeft uiteraard een ECE 22-05 J keurmerk en is vooral geschikt voor de langere afstanden.

De prijs van € 259,- is uitermate gunstig te noemen. Er zijn ook Dark Smoke en spectaculaire spiegelvizieren leverbaar.

 

 

 

 

Deze websites gebruikt Cookies zodat u de website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Klik op "Cookies accepteren" om akkoord te gaan.